FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kneževi Vinogradi: psi napali ovce i janjad

OSIJEK, 27. ožujka 2006. (Hina)- Dva psa nepoznatog vlasnika jučersu ušla u tor ovaca u dvorištu obiteljske kuće u Miletićevoj ulici uKneževim Vinogradima u Baranji i napravila veliku štetu, izvijestilaje Policijska uprava osječko-baranjska.
OSIJEK, 27. ožujka 2006. (Hina)- Dva psa nepoznatog vlasnika jučer su ušla u tor ovaca u dvorištu obiteljske kuće u Miletićevoj ulici u Kneževim Vinogradima u Baranji i napravila veliku štetu, izvijestila je Policijska uprava osječko-baranjska.

Psi su rastrgali utrobu dvaju janjeta, koja su odmah uginula, te su izgrizli više ovaca i janjadi. Uslijed međusobnog gaženja i gušenja životinja uginulo je još 19 janjadi i 37 ovaca. Šteta se procjenjuje na više od 50.000 kuna.

Načelnik općine Kneževi Vinogradi Šoja Deneš obišao je vlasnika stradale janjadi i ovaca Savu Vučemilovića kako bi se procijenilo kako pomoći.

Po riječima komunalnog redara Čile Todorović, vlasnik će podnijeti zamolbu za pomoć jer mu je "počinjenja velika šteta, tim više što je za nabavu stada digao kredit".

Ostalo mu je 30-ak ovaca koje će morati cijepiti jer se ne zna jesu li psi bili bijesni, "jer uistinu nitko ne pamti da se tako što dogodilo u Kneževim Vinogradima", rekla je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙