FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Njemačka: Klinsmann odsad svaki vikend u Njemačkoj

BERLIN, 12. ožujka 2006. (Hina/Reuters) - Klinsmann mora više vremenaprovoditi sa reprezentacijom u Njemačkoj jer je ozračje oko njemačkereprezentacije uočipočetka Svjetskog prvenstva postalo jako negativno,kazao je u nedjelju predsjednik Njemačkog nogometnog saveza TheoZwanziger, odgovarajući na pitanje hoće li prisiliti izbornikaJuergena Klinsmanna da napusti SAD.
BERLIN, 12. ožujka 2006. (Hina/Reuters) - Klinsmann mora više vremena provoditi sa reprezentacijom u Njemačkoj jer je ozračje oko njemačke reprezentacije uočipočetka Svjetskog prvenstva postalo jako negativno, kazao je u nedjelju predsjednik Njemačkog nogometnog saveza Theo Zwanziger, odgovarajući na pitanje hoće li prisiliti izbornika Juergena Klinsmanna da napusti SAD.

Od danas će Klinsmann svaki vikend do SP-a provoditi na njemačkim stadionima, utsvrdio je predsjednik Zwanziger.

Klinsmann je pod velikim udarom njemačkih medija koji ga optužuju da reprezentaciju vodi iz SAD-a, gdje se trajno nastanio od preuzimanja dužnosti 2004., a i zbog loših rezultata i nedavne katastrofe u pripremnom susretu protiv Italije (1:4). Također, jedino se Klinsmann od svih izbornika nije pojavio n aradnom sastanku FIFA-e i svih izbornika Duesseldorfu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙