FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Svijet - za subotu, 25. veljače

ZAGREB, 24. veljače 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje izsvijeta za subotu, 25. veljače.
ZAGREB, 24. veljače 2006. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za subotu, 25. veljače.

PODGORICA - Crnogorski parlament trebao bi donijeti odluku o preporukama Europske unije, vezanim uz održavanje referenduma o neovisnosti. Izaslanik Europske unije za crnogorski referendum Miroslavom Lajčak uručio je prije 10 dana crnogorskim čelnicima preporuke Bruxellesa za organizaciju najvećeg političkog događaja u novijoj povijesti Crne Gore, referenduma na kojem bi se građani trebali izjasniti žele li da Crna Gora bude neovisna država s punim međunarodnopravnim subjektivitetom.

TEHERAN - Direktor ruske Agencije za atomsku energiju Rosatoma Sergej Kirijenko u trodnevnom je posjetu Iranu radi nastavka pregovora o ruskom planu obogaćivanja iranskog urana u Rusiji. Prvi krug pregovora prošao je bez dogovora, ali su Iranci ocijenili kako ruski prijedlog treba proučiti u širem kontekstu. Moskovskom ponudom da se iranski uran obogaćuje u Rusiji pokušava se spriječiti Iran da obavlja obogaćivanje na svojem teritoriju.

WASHINGTON - U Washingtonu će u kulturnom centru Naše gospe od pobjede u produkciji Eugene O'Neill Theater Centra biti izvedena kazališni komad hrvatskog dramatičara Mire Gavrana "Čehov je Tolstoju rekao zbogom".

RIO DE JANEIRO - Karneval (do 28. veljače).

DEŽURNI UREDNICI:

Noć: Mario Vrandečić

Prijepodne: Sonja Djerasimović

Poslijepodne: Srđan Baković

Navečer: Duška Gerić-Koren

Tel. **385-1-4808-645

Fax: **385-1-4808-822

e-mail: vpdesk@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙