FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Snježno nevrijeme na sjeveroistoku SAD

WASHINGTON, 12. veljače 2006. (Hina/AFP) - Sjeveroistok SjedinjenihDržava osvanuo je u nedjelju pod 60 cm debelim slojem novog snijegašto je poremetilo zračni promet i izazvalo prekide opskrbe električneenergije za više od 200.000 ljudi.
WASHINGTON, 12. veljače 2006. (Hina/AFP) - Sjeveroistok Sjedinjenih Država osvanuo je u nedjelju pod 60 cm debelim slojem novog snijega što je poremetilo zračni promet i izazvalo prekide opskrbe električne energije za više od 200.000 ljudi.

Zračne luke tri velika grada sjeveroistoka zemlje, Bostona, New Yorka i Washingtona bile su zatvorene u nedjelju nakon snježnih oborina što je izazvalo poremećaje u zračnom prometu i više stotina kašnjenja i otkazanih letova.

Oko 220.000 osoba od Virginije do Massachusettsa bilo je bez električne energije od kojih više od 100.000 u državi Maryland, blizu Washingtona, navele su lokalne elektrokompanije na svojim internet stranicama.

U nedjelju ujutro bile su zatvorene zračne luke New Yorka La Guardia, John F. Kennedy i Newark International u New Jerseyu kao i washingtonska zračna luka Reagan National, prema podacima vlasti civilnog zrakoplovstva (FAA). I brojni mali aerodromi regije bili su zatvoreni.

Sredinom dana samo je washingtonska zračna luka otvorila svoje piste za promet.

Meteorološke stanice su uputile upozorenja zbog mogućnosti poplava duž obale Massachusettsa i Rhode-Islanda.

Između Washingtona i New Yorka je u nedjelju i željeznički promet poremećen otkazivanjem sedam vlakova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙