FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Snijeg u Bavarskoj: stanje vrlo delikatno, poginuo vatrogasac

BERLIN, 10. veljače 2006. (Hina/AFP) - Stanje je bilo vrlo delikatno upetak ujutro u Bavarskoj, djelomično paraliziranoj snažnim snježnimpadavinama, gdje je smrtno stradao vatrogasac sudjelujući u akcijiuklanjanja snijega s krovišta u kojoj sudjeluje više stotina vojnika,vatrogasaca i pripadnika spasilačkih službi, javljaju agencije.
BERLIN, 10. veljače 2006. (Hina/AFP) - Stanje je bilo vrlo delikatno u petak ujutro u Bavarskoj, djelomično paraliziranoj snažnim snježnim padavinama, gdje je smrtno stradao vatrogasac sudjelujući u akciji uklanjanja snijega s krovišta u kojoj sudjeluje više stotina vojnika, vatrogasaca i pripadnika spasilačkih službi, javljaju agencije.

U području Deggendorfa i Schwandorfa, nedaleko češke granice, približno 2.000 osoba nastavlja čistiti krovišta koja bi se mogla urušiti zbog težine nakupljena snijega.

Snijeg je nastavio padati cijelu noć s četvrtka na petak u zonama u kojima je u četvrtak proglašeno izvanredno stanje. Lokalne vlasti razmišljale su petak ujutro o mogućnosti prekida operacije uklanjanja snijega s krovova kako spasioci ne bi bili izloženi prevelikom riziku. Naime, dvojica pripadnika spasilačkih službi teško su ozlijeđena u padovima s više od tri metra.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙