FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rukomet: Izjave Vujovića pogrešno protumačene

BEOGRAD,11. veljače(Hina) - Nakon što je vratar rukometnereprezentacije Srbije i Crne Gore Arpad Šterbik izjavio da su izbornikVeselin Vujović i čelnici rukometnog saveza SCG nagovarali igrače dapuste utakmicu Hrvatskoj na Europskom prvenstvu u Švicarskoj,predsjednik rukometnog saveza SCG, Zoran Mičović nastalu situaciju jeopisao kao veliki nesporazum.
BEOGRAD,11. veljače(Hina) - Nakon što je vratar rukometne reprezentacije Srbije i Crne Gore Arpad Šterbik izjavio da su izbornik Veselin Vujović i čelnici rukometnog saveza SCG nagovarali igrače da puste utakmicu Hrvatskoj na Europskom prvenstvu u Švicarskoj, predsjednik rukometnog saveza SCG, Zoran Mičović nastalu situaciju je opisao kao veliki nesporazum.

"Izjave izbornika i čelnika Saveza pogrešno protumačene. Momčad nam je psihički pala i željeli smo ih trgnuti kako bi osigurano pobjedu za čast. Vujović se odlično sjetio da im predložimo puštanje utakmice kako bi ih motivirali", rekao je Mićović agenciji Beta.

Predsednik RSS SCG objasnio je i kako se došlo do te ideje.

"Poznamo Hrvate i znali smo da nas se pribojavali. Vujović se lucidno sjetio i htjeli smo isprobati kako sve to izgleda. Razgovor s igračima nije trajao ni 10 sekundi", dodao je Mičović. Veselin Vujović nije bio dostupan za komentar navodi agencija Beta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙