FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski sabor sutra nastavlja raspravu o izvješćima o reviziji

ZAGREB,8.veljače 2006.(Hina) - Zastupnici Hrvatskog sabora nastavit ćesutra pojedinačnu raspravu o Izvješću o poduzetim aktivnostima naotklanjanju nepravilnosti po nalazima Državnog ureda za reviziju za2003. i planiranim mjerama za dugoročno uklanjanje nepravilnosti, te oIzvješću o radu Državnog ureda za reviziju za 2005. godinu.
ZAGREB,8.veljače 2006.(Hina) - Zastupnici Hrvatskog sabora nastavit će sutra pojedinačnu raspravu o Izvješću o poduzetim aktivnostima na otklanjanju nepravilnosti po nalazima Državnog ureda za reviziju za 2003. i planiranim mjerama za dugoročno uklanjanje nepravilnosti, te o Izvješću o radu Državnog ureda za reviziju za 2005. godinu.

Također će nastaviti raspravu o Izvješću o aktivnostima na pripremi jedinstvenog popisa državne imovine, te o Izvješću o obavljenim revizijama za 2004. godinu - opći i posebni dio, s kojeg je skinuta oznaka državne tajne, a tiče se nabave za Ministarstvo obrane.

Sabornici bi, prema dnevnom redu, trebali raspravljati i o Konačnom prijedlogu izmjena i dopuna zakona o socijalnoj skrbi.

Zasjedanje počinje u 9,30 sati.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙