FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osnovan Zbor HND-a za euroatlantske integracije

ZAGREB, 6. veljače 2006. (Hina) - Radi povezivanja s europskimustanovama, izmjene iskustava i usavršavanja novinara večeras je uZagrebu osnovan Zbor Hrvatskoga novinarskog društva (HND) zaeuroatlantske integracije.
ZAGREB, 6. veljače 2006. (Hina) - Radi povezivanja s europskim ustanovama, izmjene iskustava i usavršavanja novinara večeras je u Zagrebu osnovan Zbor Hrvatskoga novinarskog društva (HND) za euroatlantske integracije.

Kako bi se koristio sredstvima za stručno obrazovanje novinara te poboljšala protočnost informacija, Zbor će uspostaviti suradnju s ustanovama EU-a, resornim ministarstvima i nevladinim udrugama.

Također će biti organizirani seminari i radionice o glavnim teškoćama s kojima se suočavaju novinari koji prate euroatlantske integracije, a Zbor će izmjenjivati iskustva i surađivati s udrugama profesionalnih novinara iz EU-a.

U Zboru napominju da će u tijeku pregovora između Hrvatske i EU-a u idućih nekoliko godina znalačko izvješćivanje i kritičko prosuđivanje biti jedna od ključnih zadaća mnogih novinara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙