FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Beckham odbio kopačke od klokanove kože

BERLIN, 6. veljače 2006. (Hina/DPA) - Engleska nogometna supervijezdeDavid Beckham odbio je nositi najnovije kopačke tvrtke adidas podnazivom Predator nakon što je saznao da su izrađene od kože mladogklokana.
BERLIN, 6. veljače 2006. (Hina/DPA) - Engleska nogometna supervijezde David Beckham odbio je nositi najnovije kopačke tvrtke adidas pod nazivom Predator nakon što je saznao da su izrađene od kože mladog klokana.

Iako je odmah reagirala uprava njemačkog proizvođača sportske opreme adidas, priopćivši kako Beckham ne nosi Predator kopačke jer jednostavno želi "drugačije boje i dizajn", dakle iz čisto modnih razloga, kapetan engleske reprezentacije se zgrozio nad filmom koji mu je poslala udruga za prava životinja VIVA.

Beckham ima multimilijunski ugovor sa adidasom do 2008., a tvrtka napominje da u ugovoru stoji da Beckham na SP 2006 mora igrati upravo u "predatorkama".

Te je kopačke 1993. izumio bivši nogometaš Liverpoola Craig Johnston i isprva su bile napravljene od sintetičkih materijala.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙