FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Njemačka: Boris Živković posuđen Koelnu

STUTTGART/ZAGREB, 11. siječnja 2006. (Hina) - Bivši hrvatskireprezentativac Boris Živković (31) napušta Stuttgart i odlazi naposudbu u njemačkog prvoligaša 1. FC Koeln, objavila je upravaStuttgarta.
STUTTGART/ZAGREB, 11. siječnja 2006. (Hina) - Bivši hrvatski reprezentativac Boris Živković (31) napušta Stuttgart i odlazi na posudbu u njemačkog prvoligaša 1. FC Koeln, objavila je uprava Stuttgarta.

Živković i švicarski napadač Marco Streller već su napustili pripremni kamp Stuttgarta u Dubaiju i odletjeli u Koeln, gdje će obaviti medicinski pregled.

Trener Stuttgarta Giovanni Trapattoni cijelu polusezonu nije računao na Živkovića, pa je posudba bila logičan slijed.

Živković je rođen u Živinicama (BiH), karijeru započeo u pomlatku FK Sarajeva, a potom otišao u Marsoniu, pa Hrvatski Dragovoljac, te napokon u Bayer Leverkusen, gdje je imao najviše uspjeha u šest sezona. Živković se okušao i na Otoku, u Portsmouthu, gdje je igrao samo 18 utakmica, a od siječnja 2004. je bio član Stuttgarta, za koji je odigrao 22 utakmice.

Za hrvatsku reprezentaciju igrao je 38 dvoboja - zadnji protiv Engleske 2004. - postigavši dva zgoditka, a za Hrvatsku je igrao i na SP 2002 i EURU 2004.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙