FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Premijer Sanader čestitao Janici Kostelić

ZAGREB, 5. veljače 2006. (Hina) - Predsjednik Vlade Republike HrvatskeIvo Sanader uputio je čestitku Janici Kostelić povodom pobjede uslalomskoj utrci u Ofterschwangu čime je postala tek druga skijašica upovijesti koja je u istoj sezoni uspjela pobijediti u svih pet alpskihdisciplina u Svjetskom kupu.
ZAGREB, 5. veljače 2006. (Hina) - Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Ivo Sanader uputio je čestitku Janici Kostelić povodom pobjede u slalomskoj utrci u Ofterschwangu čime je postala tek druga skijašica u povijesti koja je u istoj sezoni uspjela pobijediti u svih pet alpskih disciplina u Svjetskom kupu.

" Draga Janice,

Čestitam Ti na fantastičnom uspjehu. Današnjim podvigom, osvojivši u jednoj sezoni svih pet prvih mjesta; slalomu, veleslalomu, superveleslalomu, spustu i kombinaciji, ušla si ponovno u povijest svjetskoga skijanja i hrvatskog športa.

Tvoji uspjesi čast su i ponos cijelog hrvatskog naroda. Rad, disciplina i upornost ponovo su pokazali koliko je Hrvatska kadra velikog učiniti.

Velikoj i uzornoj sportašici, u ime Vlade Republike Hrvatske i osobno, uz čestitke želim puno sreće i uspjeha u budućim natjecanjima", stoji u Sanaderovoj čestitki.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙