FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: poginuo dvadesettrogišnji vozač

ZAGREB, 4. veljače 2006. (Hina) - Zbog neprilagođene brzine kretanja inekorištenja sigurnosnog pojasa sinoć je u zagrebačkoj ulici Obojpoginuo dvadesettrogodišnji Danijel Bednjički, rečeno je danas nakonferenciji za novinare u Policijskoj upravi zagrebačkoj (PUZ).
ZAGREB, 4. veljače 2006. (Hina) - Zbog neprilagođene brzine kretanja i nekorištenja sigurnosnog pojasa sinoć je u zagrebačkoj ulici Oboj poginuo dvadesettrogodišnji Danijel Bednjički, rečeno je danas na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi zagrebačkoj (PUZ).

Dvadesetčetverogodišnjak iz njegovog automobila prevezen je u Kliniku za traumatologiju gdje je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život, a tridesetdvogodišnji vozač škode s kojom se sudario lakše je ozlijeđen.

Danijel Bednjički se hyundai accentom zagrebačkih registracijskih oznaka kretao ulicom Oboj u smjeru sjevera. Zbog neprilagođene brzine kretanja, uvjetima i stanju na kolniku, pri izlasku iz preglednog lijevog zavoja izgubio je nadzor nad vozilom te prešao na dio kolnika namijenjen vozilima iz suprotnog smjera i prednjim dijelom vozila naletio na škodu octaviju zagrebačkih registracijskih oznaka kojom je upravljao tridesetdvogodišnjak vozeći istim kolnikom u smjeru jugoistoka.

Od siline naleta škoda je odbačena u smjeru sjeverozapada gdje je stražnjim dijelom naletjela na betonsko-metalnu ogradu.

Vozač hyundaija Danijel Bednjički prevezen je vozilom Hitne medicinske pomoći u Klinički bolnički centar Zagreb gdje je u 19,46 preminuo, rečeno je novinarima u PUZ-u.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙