FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog prometne nesreće kod Živogošća prometuje se obilazno

ZAGREB, 5. siječnja 2006. (Hina) - Zbog teže prometne nesreće u mjestuŽivogošće na Jadranskoj magistrali (D8), promet je obustavljen iodvija se obilazno Makarska-Vrgorac-Ploče i obrnuto, izvijestio jepopodne HAK.
ZAGREB, 5. siječnja 2006. (Hina) - Zbog teže prometne nesreće u mjestu Živogošće na Jadranskoj magistrali (D8), promet je obustavljen i odvija se obilazno Makarska-Vrgorac-Ploče i obrnuto, izvijestio je popodne HAK.

Na dionici autoceste A1 Zagreb-Split, od čvora Maslenica do južnog ulaza u tunel Sveti Rok, zbog olujne bure brzina vožnje ograničena je na 60 km/h.

Slab snijeg pada na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, od Zagreba do čvora Bosiljevo i od tunela Tuhobić do tunela Čardak, te u sjeverozapadnom dijelu zemlje.

Zbog zimskih uvjeta na području Like zabrana je prometa za kamione s prikolicom i tegljače s poluprikolicom na dionici D42 Saborsko-Poljanak-Selište i dionici D25 Gospić-Karlobag.

U ostalom dijelu zemlje kolnici su uglavnom mokri i skliski, pa je potreban dodatni oprez u vožnji, posebice cestama kroz gorje.

Zbog izlijevanja rijeke Une zatvorena je D47 u Hrvatskoj Kostajnici. Vozi se obilazno, smjerom Petrinja-Glina-Gvozd. Ista je cesta zatvorena i u Kuljanima, na dionici Kostajnica-Dvor, pa se obilazi preko Jovca i Divuše.

Također zbog izljeva vode na cestu na D8 Krilo Jesenice promet teče jednim kolničkim trakom uz privremenu regulaciju semafora.

Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema gužve.

Trajektna linija Brestova-Porozina za otok Cres prevozi samo osobna vozila.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙