FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Đurđekovcu pregažen muškarac

ZAGREB, 30. siječnja 2006. (Hina) - U mjestu Đurđekovec na cestiKašina-Sesvete u smjeru Sesveta večeras je oko 20,10 sati vozač I.Ć.(1968.), koji je upravljao osobnim automobilom marke "alfa romeo",pregazio muškarca koji je, sudeći prema dosadašnjim policijskimsaznanjima, već prije tragičnoga događaja ležao na cesti.
ZAGREB, 30. siječnja 2006. (Hina) - U mjestu Đurđekovec na cesti Kašina-Sesvete u smjeru Sesveta večeras je oko 20,10 sati vozač I.Ć. (1968.), koji je upravljao osobnim automobilom marke "alfa romeo", pregazio muškarca koji je, sudeći prema dosadašnjim policijskim saznanjima, već prije tragičnoga događaja ležao na cesti.

Po riječima glasnogovornika Policijske uprave zagrebačke Davora Tora, očevid je u tijeku i na terenu su policajci i istražni sudac tako da se za sada ne može pouzdano reći radi li se o prometnoj nesreći ili o nesretnom slučaju.

Kako je rekao Tor, vozač "alfa romea" izjavio je da je odmah nakon nesretnoga događaja kada je shvatio da je pregazio čovjeka pozvao policiju i Hitnu pomoć. U trenutku dolaska Hitne pomoći muškarac je još bio živ, ali je preminuo tijekom pružanja liječničke pomoći.

Tor je dodao da, iako identitet poginuloga još nije službeno potvrđen, ljudi koji su došli na mjesto nesreće prepoznali su u poginulome svoga sumještanina S.K. (1942).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙