FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Darko Marinac novi predsjednik Upravnog vijeća HR PSOR-a

ZAGREB, 2. veljače 2006. (Hina) - Na 45. sjednici Upravnog vijećaHrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj (HR PSOR) izabrano jenovo vodstvo, a za novog predsjednika izabran je Darko Marinac,predsjednik Uprave Podravke, objavili su iz te kompanije.
ZAGREB, 2. veljače 2006. (Hina) - Na 45. sjednici Upravnog vijeća Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj (HR PSOR) izabrano je novo vodstvo, a za novog predsjednika izabran je Darko Marinac, predsjednik Uprave Podravke, objavili su iz te kompanije.

Za dopredsjednicu Upravnog vijeća izabrana je Gordana Kovačević, predsjednica Uprave Ericsson Nikole Tesle.

Marinac je jedan od osnivača i utemeljitelja, kao i prvi predsjednik Upravnog vijeća Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj, koji djeluje od 1997. godine.

Nakon novog imenovanja Marinac je istaknuo da će i nadalje nastojati da HR PSOR ostane organizacija elitnog hrvatskog gospodarstva.

Inače, osnovni je cilj HR PSOR-a poticanje i zastupanje održivog razvoja u hrvatskom gospodarstvu, a dio je i globalne mreže koju čine nacionalni ili regionalni Poslovni savjeti za održivi razvoj iz zemalja u razvoju i partnerske organizacije.

Ta neprofitna ustanova privatnog sektora udružuje četrdesetak članova - predstavnika hrvatskog gospodarstva koji udružuju znanje, inovativnost i odgovornost u traganju za razvojnim putevima koji uravnotežuju poslovni uspjeh, društvenu dobrobit i zaštitu okoliša.

(Hina) xpp/xtp ydb

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙