FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zaustavljena dva zrakoplova Air Adriatica

DUBROVNIK/RIJEKA,25. siječnja 2005.(Hina) - Zbog milijunskog duga udubrovačkoj Zračnoj luci prizemljen je zrakoplov riječke tvrtke AirAdriatica, doznaje se večeras od direktora Zračne luke u DubrovnikuTonćija Peovića, a još jedan zrakoplov Air Adriatica, kako jepriopćeno iz te tvrtke, čeka na polijetanje u Saudijskoj Arabiji.
DUBROVNIK/RIJEKA,25. siječnja 2005.(Hina) - Zbog milijunskog duga u dubrovačkoj Zračnoj luci prizemljen je zrakoplov riječke tvrtke Air Adriatica, doznaje se večeras od direktora Zračne luke u Dubrovniku Tonćija Peovića, a još jedan zrakoplov Air Adriatica, kako je priopćeno iz te tvrtke, čeka na polijetanje u Saudijskoj Arabiji.

Direktor dubrovačke zračne luke Tonći Peović rekao je večeras za Hinu da je zrakoplov u Dubrovniku prizemljen na temelju zahtjeva Trgovačkoga suda u Dubrovniku.

"Riječ o gospodarskom problemu, jer Air Adriatic prema dubrovačkoj Zračnoj luci ima milijunski dug. Jučer smo se sastali s predstavnicima Air Adriatica kako bismo pronašli najbolje rješenje, odnosno jamstvo za naplatu duga jer nam je stalo da dobro surađujemo sa svim tvrtkama", kazao je Peović.

Iz Uprave Air Adriatica priopćeno je danas da je "izdavanje dozvole za polijetanje zrakoplova te tvrtke iz Saudijske Arabije odgođeno zbog administrativne grješke pri traženju te dozvole".

"Po obavijesti partnera, koji je zakupio naše letove, to je riješeno te očekujemo izdavanje dozvole do kraja sljedećeg tjedna. Ni u jednom trenutku nije bila ugrožena sigurnost putnika, posade i zrakoplova", kaže se u priopćenju u kojem se navodi još jedino da je za prijevoz putnika u Džidu (Jiddah) Air Adriatic angažiran u siječnju ove godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙