FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ITTF Zagreb: samo Paović prošla kvalifikacije

ZAGREB, 25. siječnja 2006. (Hina) - Hrvatska stolnotenisačica SandraPaović jedina je od naših predstavnika izborila kroz kvalifikacijenastup na glavnom turniru 10. ITTF Pro Toura Zagreb Open.
ZAGREB, 25. siječnja 2006. (Hina) - Hrvatska stolnotenisačica Sandra Paović jedina je od naših predstavnika izborila kroz kvalifikacije nastup na glavnom turniru 10. ITTF Pro Toura Zagreb Open.

Paović je u presudnom dvoboju kvalifikacija svladala Čehinju Penkakovu sa 4:3 i izborila glavni turnir, u kojem će od hrvatskih stolnotenisačica nastupiti i Tamara Boroš i Cornelia Vaida.

Preostalih 16 hrvatskih igračica nije uspjelo proći kvalifikacije, kao ni 18 stolnotenisača. Najbliže su došli Roko Tošić, kojeg je svladao Šveđanin Bengtsson, te Dado Šurbek, koji je ispao od danca Tugwella. U glavnom turniru nastupit žće od naših igrača samo Zoran Primorac i Tan Ruiwu.

Zagrebački Pro Tour turnir započinje u četvrtak i bit će najjači dosad, unatoč tome što je u zadnji trenutak otkazao prvi nositelj Nijemac Timo Boll.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙