FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Bal ljubavi i nade" na Valentinovo za pomoć Klaićevoj bolnici

ZAGREB, 25. siječnja 2006. (Hina) - Humanitarna akcija "Bal ljubavi inade" održat će se u hotelu Westin na Valentinovo, 14. veljače, sciljem prikupljanja 500.000 kuna za nabavu ultrazvučnog aparata zaJedinicu za intenzivno liječenje Onkološkog odjela i operacijskogtrakta Klinike za dječje bolesti iz Klaićeve, najavljeno je nadanašnjoj konferenciji za novinare.
ZAGREB, 25. siječnja 2006. (Hina) - Humanitarna akcija "Bal ljubavi i nade" održat će se u hotelu Westin na Valentinovo, 14. veljače, s ciljem prikupljanja 500.000 kuna za nabavu ultrazvučnog aparata za Jedinicu za intenzivno liječenje Onkološkog odjela i operacijskog trakta Klinike za dječje bolesti iz Klaićeve, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.

Bal će se održati pod pokroviteljstvom zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i ravnatelja Klinike za dječje bolesti Ivana Fattorinija.

"Bal ljubavi i nade" humanitarna je poveznica kojom organizatori - Turističko društvo Jarun, Zagrebačko kazalište Komedija i hotel Westin, žele potaknuti akciju potpore Klinici za dječje bolesti.

Ulaznice za bal stajat će 1.000 kuna, no organizatori najveći prihod očekuju od sponzorstava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙