FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska, za ponedjeljak 23. siječnja

ZAGREB, 22. siječnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijihdogađaja za ponedjeljak, 23. siječnja.
ZAGREB, 22. siječnja 2006. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događaja za ponedjeljak, 23. siječnja.

ZAGREB - U Središnjem državnom uredu za upravu održat će se radionica "Decentralizacija i pružanje javnih usluga" na kojoj će u ime Vlade kao izaslanica premijera Ive Sanadera sudjelovati potpredsjednica i ministrica obiteji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor. Radionicu organizira hrvatska Vlada u suradnji s Europskom komisijom, Američkom agencijom za međunarodni razvoj, Svjetskom bankom i SIGMA/OECD-om, a njezin je cilj ocijeniti napredak i dati smjernice za decentralizaciju u Republici Hrvatskoj s fiskalnog i administrativnog aspekta (Maksimirska 63 u 9 sati).

ZAGREB - Potpredsjednik Vlade zadužen za gospodarstvo Damir Polančec sastat će se s predstavnicima Hrvatske udruge sindikata (HUS) s kojima će razgovarati o restrukturiranju i privatizaciji crne metalurgije, hrvatske brodogradnje, privatizaciji INA-e, Croatia osiguranja i TLM-a te o strategiji razvoja hrvatskog gospodarstva. (Trg Petra Krešimira 4. u 9 sati) Sudionici sastanka će dati izjave za medije o postignutim zaključcima u 10,30 sati

ZADAR - Ministar mora, turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta predsjedat će sjednici Otočkog vijeća, na kojemu će biti govora o prijedlogu zakona u linijskom i povremenom obalnom pomorskom prometu. Na dnevnom redu je i davanje mišljenja na prijedloge državnog programa postupanja s otočnim krutim otpadom i Državnog programa zaštite prirode i okoliša otoka te Informacija o izradi prijedloga izmjena i dopuna Zakona o otocima, (hotel Kolovare u 11 sati). Izjave za novinare predviđene su u 12 sati, a fotoreporteri i snimatelji mogu snimiti početak sjednice.

Dežurni urednici na Desku:

ujutro: Milka Ćurković

poslijepodne: Neven Leskovar

navečer: Srebrenka Parlov

telefon: 01/48 08 600

telefaks: 01/48 08 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙