FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Londonski" kit umoran je i dezorijentiran

LONDON , 21. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Kit dug između pet iosam metara koji je u petak Temzom doplovio do središta Londona umoranje, dezorijentiran i možda neće preživjeti dovoljno dugo da se uspijevratiti natrag u more, izvijestili su u subotu stručnjaci.
LONDON , 21. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Kit dug između pet i osam metara koji je u petak Temzom doplovio do središta Londona umoran je, dezorijentiran i možda neće preživjeti dovoljno dugo da se uspije vratiti natrag u more, izvijestili su u subotu stručnjaci.

"Očito je umoran i dezorijentiran i moramo upozoriti javnost da ova priča možda neće imati sretan kraj, unatoč našim naporima", rekao je za Reuters direktor Britanske udruge ronilaca i spasilaca, Tony Woodley.

"Ako se razina rijeke spusti i kit se nasuče, ekipe naših veterinara spremne su, no ne znam kakva će u tom slučaju biti njegova sudbina", rekao je.

Stručnjaci su prije upozorili da boravak u plitkoj rijeci za kita može biti poguban upravo zbog opasnosti od nasukavanja, a u slatkoj riječnoj vodi nema ni hrane na koju je navikao.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙