FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Podignuta optužnica protiv bivšeg kuhara iz Brezovice

ZAGREB, 20. siječnja 2006. (Hina) - Županijsko državno odvjetništvo uZagrebu podignulo je optužnicu protiv hrvatskog državljanina M. P.(29.) pod sumnjom da je počinio kažnjivo djelo silovanja u pokušaju,objavljeno je danas na internetskoj stranici Državnog odvjetništvaRepublike Hrvatske.
ZAGREB, 20. siječnja 2006. (Hina) - Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu podignulo je optužnicu protiv hrvatskog državljanina M. P. (29.) pod sumnjom da je počinio kažnjivo djelo silovanja u pokušaju, objavljeno je danas na internetskoj stranici Državnog odvjetništva Republike Hrvatske.

M.P. je optužen da je 26. travnja 1997. kao kuhar zaposlen u kuhinji Doma za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi "Blaženi Alojzije Stepinac" u Brezovici, radi zadovoljenja svoga spolnog nagona u vrijeme dok su se zajedno nalazili u kuhinji, prišao zaposlenici (34) i pokušao je silovati. Budući da se oštećena usprotivila i snažno opirala, uspjela se obraniti i odgurnuti ga, spriječivši ga u njegovu daljnjem nastojanju, navodi se u optužnici.

Rješenjem istražnog suca Županijskog suda u Zagrebu osumnjičenik se od 25. srpnja 2005. nalazi u pritvoru, a u optužnici je predloženo produljenje pritvora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙