FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vlada koalicijskim partnerima predstavila prijedlog zdravstvene reforme

ZAGREB, 20. siječnja 2006. (Hina) - Predstavnici Vlade danas su nasastanku u Banskim dvorima izvijestili svoje koalicijske partnere o prijedlogu zdravstvene reforme, doznaje se od predsjednika Hrvatskestranke umirovljenika Vladimira Jordana.
ZAGREB, 20. siječnja 2006. (Hina) - Predstavnici Vlade danas su na sastanku u Banskim dvorima izvijestili svoje koalicijske partnere o prijedlogu zdravstvene reforme, doznaje se od predsjednika Hrvatske stranke umirovljenika Vladimira Jordana.

Jordan je nakon sastanka koji je vodila potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor izjavio kako ih je ministar zdravstva Neven Ljubičić uputio u sadržaj prijedloga zdravstvene reforme glede zdravstvene zaštite, a voditelj stručne skupine za izradbu tog prijedloga Andrija Hebrang u reformu zdravstvenog osiguranja.

Još ništa nisam dobio napismeno, pa ne mogu ni komentirati te prijedloge, ali mi je obećano da ćemo, kao koalicijski partneri, sudjelovati u izradbi zakonskih prijedloga i tada ćemo razraditi sve pojedinosti, zaključio je Jordan.

Prijedlog zdravstvene reforme jučer je predstavljen na kongresu o menadžmentu u zdravstvu u hotelu Westin. Prijedlogom se predviđa da hrvatski građani u idućih tri do pet godina plaćaju 15 posto zdravstvenih usluga, dok su do sada plaćali samo jedan posto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙