FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Britanski samci najtužniji u Europi

LONDON, 20. siječnja 2006. (Hina/AFP) - Britanski samci najusamljenijisu i najnesretniji samci u Europi, pokazali su rezultati istraživanjaobjavljeni u petak na europskoj web stranici za upoznavanje Parship.
LONDON, 20. siječnja 2006. (Hina/AFP) - Britanski samci najusamljeniji su i najnesretniji samci u Europi, pokazali su rezultati istraživanja objavljeni u petak na europskoj web stranici za upoznavanje Parship.

Svaki drugi Britanac osjeća se usamljeno, a 65 posto ih je kazalo da se osjeća usamljeno "većinu vremena", pokazali su rezultati istraživanja provedenog na 5.000 muškaraca i žena u dobi do 25 do 50 godina u osam europskih zemalja (Njemačka, Francuska, Italija, Španjolska, Austrija, Švicarska, Nizozemska i Velika Britanija).

Britanski samci također su najveći pesimisti prema izgledima da će si pronaći partnera. No, ujedno su i najaktivniji u traženju srodne duše i započinjanju trajne veze.

Uplašeni britanski samci najlošije se 'upucavaju', jednako kao i Francuzi. Šezdeset posto ispitanika bi više voljelo da druga strana prva napravi korak.

Od osam zemalja obuhvaćenih istraživanjem 40 posto samaca nisu imali partnera tri i više godina, 33 posto ih traži ozbiljnu vezu, a 42 posto smatra da će stabilnog partnera pronaći pomoću interneta.

Španjolci su najveći zabavljači i najskloniji samo seksualnoj vezi.

"Ako se želite zabavljati kao samac najbolje vam je da odete u Španjolsku", izjavio je glasnogovornik Parshipa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙