FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sl. Brod- tragična smrt voditelja dopisništva HTV-a

SLAVONSKI BROD, 19. siječnja 2006. (Hina) - Tragično je preminuovoditelj slavonsko-brodskog dopisništva HTV-a Tihomir Cerković (48).
SLAVONSKI BROD, 19. siječnja 2006. (Hina) - Tragično je preminuo voditelj slavonsko-brodskog dopisništva HTV-a Tihomir Cerković (48).

Cerković je pronađen jutros mrtav na svom radnom mjestu, a očevidom, koji je obavio istražni sudac Mirko Svirčević, utvrđeno je da je riječ o samoubojstvu vatrenim oružjem. Motiv samoubojstva zasad je nepoznat, a približno vrijeme i uzrok smrti znat će se nakon obdukcije, rekao je Svirčević.

Prije nego što je 1999. preuzeo dužnost voditelja HTV-ova dopisništva u Slavonskome Brodu Tihomir Cerković, politolog po zvanju, radio je u brodskom Uredu za obranu. Za vrijeme rata dao je značajan doprinos u stvaranju jedinica Hrvatske vojske.

Rodbina, prijatelji i kolege od tragično preminulog Cerkovića oprostit će se na komemoraciji u subotu u županijskoj vijećnici s početkom u 10,30 sati, dok će se pokop istoga dana obaviti u 13 sati na gradskom groblju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙