FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Važna obavijest: dopuna vijesti HNA0434

ZAGREB, 18. siječnja 2006. (Hina) - Molimo korisnike da u vijestHNA0434 "Predsjednik Odbora regija EU-a u petak u službenom posjetuHrvatskoj" unesu dodatni paragraf između prvog i drugog.
ZAGREB, 18. siječnja 2006. (Hina) - Molimo korisnike da u vijest HNA0434 "Predsjednik Odbora regija EU-a u petak u službenom posjetu Hrvatskoj" unesu dodatni paragraf između prvog i drugog.

Dopunjenu vijest ponavljamo u cjelosti:

ZAGREB, 18. siječnja 2006. (Hina) - Predsjednik Odbora regija EU-a (CoR) Peter Straub boravit će u petak u službenom posjetu Hrvatskoj gdje će se sastati s najvišim hrvatskim dužnosnicima, potvrđeno je u srijedu iz Hrvatskog sabora.

Straub, predsjednik parlamenta Baden-Wuerttenberga, dolazi u uzvratni posjet Hrvatskoj na poziv predsjednika Hrvatskog sabora Vladimira Šeksa koji je u lipnju prošle godine posjetio njemačku saveznu državu Baden-Wuerttenberg.

Strauba, kojemu će domaćin biti predsjednik Sabora Šeks, primit će i predsjednik Stjepan Mesić, premijer Ivo Sanader, ministrica vanjskih poslova i europskih integracija Kolinda Grabar Kitarović, a sastat će se i s članovima saborskih Odbora za vanjsku politiku i za europske integracije.

Kako je ovoga tjedna najavila Europska komisija, Straub će s hrvatskim čelnicima razgovarati o prioritetima tog tijela za ovu godinu, s naglaskom na važnost decentralizacije i jače uloge lokalnih i regionalnih vlasti u europskoj strategiji rasta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙