FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: U tri razbojstva plijen oko 13 tisuća kuna

ZAGREB, 18. siječnja 2006. (Hina) - Nepoznati razbojnici opljačkali sujučer u Zagrebu sportsku kladionicu i ljekarnu, a meta razbojnika bioje i malodobni mladić u središtu grada, izvijestila je danasPolicijska uprava zagrebačka.
ZAGREB, 18. siječnja 2006. (Hina) - Nepoznati razbojnici opljačkali su jučer u Zagrebu sportsku kladionicu i ljekarnu, a meta razbojnika bio je i malodobni mladić u središtu grada, izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka.

Iz kladionice "Super sport" u Pergošićevoj ulici maskirani muškarac sinoć je ukrao oko sedam tisuća kuna. U kladionicu je upao oko 20 sati i zaprijetio pištoljem zaposlenici, koja mu je predala novac, a razbojnik je pobjegao.

Nešto ranije, oko 17,30 sati, nepoznati muškarci opljačkali su ljekarnu "Šermet" u Rendićevoj ulici u Maksimiru.

Nepoznati su muškarci ušli u ljekarnu i, prijeteći vatrenim oružjem zaposlenici Lj. P., zatražili novac. Ona im je pokazala gdje se novac nalazi, a razbojnici su zatim zgrabili plijen i pobjegli s oko 3000 kuna.

Za isti iznos oštećen je i maloljetnik kojega su oko 20,15 sati u Harambašićevoj ulici presreli nepoznati mladići i ukrali mu mobitel. Kako bi vratio ukradeno, maloljetnik je potrčao za razbojnicima i sustigao ih, no jedan od nasilnika udario ga je šakom u trbuh nakon čega su razbojnici pobjegli s plijenom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙