FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prvašić Luka Nalo osvojio automobil u nagradnoj igri "Učilica - darovnica"

ZAGREB, 16. siječnja 2006. (Hina) - Učenik prvog razreda Osnovne školeIvana Filipovića iz Zagreba Luka Nalo osvojio je u nagradnoj igritvrtke P.Z. Auto "Učilica - darovnica" automobil Škoda Fabia Cambi,kojeg je danas preuzeo u Velikoj Gorici.
ZAGREB, 16. siječnja 2006. (Hina) - Učenik prvog razreda Osnovne škole Ivana Filipovića iz Zagreba Luka Nalo osvojio je u nagradnoj igri tvrtke P.Z. Auto "Učilica - darovnica" automobil Škoda Fabia Cambi, kojeg je danas preuzeo u Velikoj Gorici.

Dobitnik Luka Nalo izjavio je da je sretan što je postao vlasnikom automobila zahvaljujući CD Učilici te da jedva čeka da ga pokaže svojim prijateljima u razredu i učiteljici.

"Možda sutra dođem i u školu sa svojom škodom, ako nađem vozača", izjavio je Luka, koji se u posljednji trenutak prijavio na nagradnu igru.

Nagradna igra "Učilica- darovnica" trajala je od 20. do 31. prosinca prošle godine i u njoj su mogli sudjelovati svi vlasnici nove CD Učilice "Bitka za ZZZ".

CD Učilica je školsko pomagalo za učenike osnovnih škola koje se sastoji od više od 40 tisuća pitanja iz osnovnoškolskog gradiva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙