FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet srednje gustoće

ZAGREB, 24. prosinca 2005. (Hina) - Promet je srednje gustoće u gotovocijeloj zemlji, javio je Hrvatski autoklub u 18 sati, upozoravajući napozornost vozače u gradovima i mjestima, te cijelom dužinom autocesteA3 Bregana-Lipovac.
ZAGREB, 24. prosinca 2005. (Hina) - Promet je srednje gustoće u gotovo cijeloj zemlji, javio je Hrvatski autoklub u 18 sati, upozoravajući na pozornost vozače u gradovima i mjestima, te cijelom dužinom autoceste A3 Bregana-Lipovac.

Zbog moguće poledice tijekom večeri i noći također treba voziti pozornije te osobito treba brzinu prilagoditi na mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima.

Teretna vozila s više od 7,5 t najveće dopuštene mase imaju zabranu vožnje na važnijim državnim cestama u Hrvatskoj u ponedjeljak, 26. prosinca, od 14 do 23 sata.

Na graničnim prijelazima Bregana i Macelj još je pojačan promet vozila pri ulasku u zemlju, dok je na graničnom prijelazu Bajakovo i dalje vrlo gust promet osobnih i teretnih vozila pri izlasku iz zemlje. Na ostalim graničnim prijelazima promet je povremeno pojačan ali nema dužih zastoja.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙