FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kalmeta o najavi štrajka lučkih radnika i i vinjetama

LABINŠTICA, 13. siječnja 2006. (Hina) - Ministar Božidar Kalmeta, kojije danas u Labinštici kod Trogira pustio u rad digitalni TV odašiljač, na novinarski upit komentirao je i najavu štrajka lučkih radnika usplitskoj Trajektnoj luci za ponedjeljak obustavljanjem uslugaJadrolinijim trajektima zbog duga od 7,9 milijuna kuna.
LABINŠTICA, 13. siječnja 2006. (Hina) - Ministar Božidar Kalmeta, koji je danas u Labinštici kod Trogira pustio u rad digitalni TV odašiljač, na novinarski upit komentirao je i najavu štrajka lučkih radnika u splitskoj Trajektnoj luci za ponedjeljak obustavljanjem usluga Jadrolinijim trajektima zbog duga od 7,9 milijuna kuna.

Poručio je da se potraživanja moraju podmiriti, ali, dodao je, "nema razloga za blokadu trajekata".

"Time se očito žele isporovocirati određene stvari, no primjena tako radikalnih metoda nije rješenje", ustvrdio je.

Na upit je li uvođenje vinjeta, odnosno smart kartica na autocestama, čime je cijena cestarine smanjena za gotovo trećinu, dovelo do povećanja prometa, ministar je odgovorio kako će podatci o tome biti poznati tek nakon siječnja. Najavio je i kako će njegovo ministarstvo, u suradnji s Upravom Hrvatskih autocesta, pokušati iznaći dodatne načine da cestarina građanima bude što jeftinija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙