FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ukrao mobitel na konju

RIO DE JANEIRO, 13. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Brazilska jepolicija uhitila tinejdžera koji je jahao konja po Rio de Janeiru ikoristeći se dječjim plastičnim pištoljem prisilio jednog muškarca damu preda mobilni telefon.
RIO DE JANEIRO, 13. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Brazilska je policija uhitila tinejdžera koji je jahao konja po Rio de Janeiru i koristeći se dječjim plastičnim pištoljem prisilio jednog muškarca da mu preda mobilni telefon.

Petnaestogodišnjak je priznao policiji da je posudio konja od susjeda iz siromašnog dijela Ria te da je počinio zločin nakon što mu je lokalna banda obećala 20 dolara za mobilni telefon s kamerom.

On je s konjem ušao u dvorište bolnice u četvrti Meier te je oteo mobitel od čovjeka koji je tamo čekao u redu. Kada ga je policija uhvatila bio je par blokova dalje i išao je pješke, a konja nije bilo nigdje.

"Opljačkan sam četiri puta na ovom području, ali sada sam bio skroz šokiran kada sam vido dječaka na konju kako mi naređuje da mu predam mobitel", kazala je žrtva za list "Extra".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙