FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vjenčanje virtualnih ljubavnika koji se nikada nisu sreli

BRAZILIJA, 30. prosinca 2005. (Hina/AFP) - Nakon što su se upoznaliputem interneta jedan Brazilac i jedna Brazilka odlučili su sevjenčati uz punomoć bez da su se ikada sreli, a njihov prvi susret,tada kao muža i žene, dogodit će se za mjesec dana u Londonu, objavioje dnevni list Zero Hora.
BRAZILIJA, 30. prosinca 2005. (Hina/AFP) - Nakon što su se upoznali putem interneta jedan Brazilac i jedna Brazilka odlučili su se vjenčati uz punomoć bez da su se ikada sreli, a njihov prvi susret, tada kao muža i žene, dogodit će se za mjesec dana u Londonu, objavio je dnevni list Zero Hora.

Jociara Schmid, 32-godišnja službenica se u utorak udala uz pomoć punomoći kod javnog bilježnika u Teutoniji (Rio Grande do sol) s Marcelom Corletom (28) koji živi i radi u Londonu. Jedna kolegica iz ureda je predstavljala mladoženju, a druga dva prijatelja su bili svjedoci.

Svečanost je trajala pet minuta. Zaručnici su se nešto ranije putem interneta i telefona zakleli na vječnu ljubav.

"Upoznali smo se na internetskom forumu 20. kolovoza i Marcelo mi se odmah svidio. Divim mu se jer je ostavio posao i obitelj i krenuo ostvariti svoj san".

Nakon tog datuma neprestano su razmjenjivali mailove sve dok joj Marcelo jednog dana nije predložio brak putem interneta. O svom prvom realnom susretu s Marcelom koji se očekuje 26. siječnja, Jociara kaže da ga doživljava kao ponovni susret, a ne kao upoznavanje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙