FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sharon stabilno; Bush razgovarao s Olmertom

JERUZALEM, 12. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Stanje izraelskogpremijera Ariela Sharona je stabilno, a on će tijekom dana bitipodvrgnut skeniranju mozga i manjem kirurškom zahvatu, objavila je učetvrtak bolnica u kojoj je smješten.
JERUZALEM, 12. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Stanje izraelskog premijera Ariela Sharona je stabilno, a on će tijekom dana biti podvrgnut skeniranju mozga i manjem kirurškom zahvatu, objavila je u četvrtak bolnica u kojoj je smješten.

Bolnica Hadassah je objavila da će liječnici zamijeniti drenažu u mozgu permanentnim intravenoznim drenom, a svim tim mjerama želi se spriječiti infekcija.

Istovremeno je izraelski radio javio da je američki predsjednik George W. Bush telefonski u četvrtak razgovarao s privremenim izraelskim premijerom Ehudom Olmertom kojem je izrazio solidarnost nakon što je Ariel Sharon prošli tjedan doživio moždani udar.

Taj se telefonski razgovor tumači kao znak da Bush nastavlja kontakte na visokoj razini nakon kratke pauze koju je uveo u znak poštovanja prema Sharonu.

Bush i Olmert su razgovarali o Sharonovom zdravstvenom stanju, izraelskoj političkoj situaciji i nadolazećim palestinskim izborima, javio je izraelski radio.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙