FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Adebayor izbačen iz momčadi

MONACO, 11. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Napadač nogometnereprezentacije Toga, Emmanuel Adebayor izbačen je iz prve momčadifrancuskog prvoligaša Monaca, zbog propuštanja treninga.
MONACO, 11. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Napadač nogometne reprezentacije Toga, Emmanuel Adebayor izbačen je iz prve momčadi francuskog prvoligaša Monaca, zbog propuštanja treninga.

Adebayor je neopravdano propustio posljednji trening momčadi iz Kneževine, a kako mu to nije bio prvi prijestup, čelnici kluba su ga suspendirali.

"Adebayor više nije član prve momčadi, a o njegovoj kazni odlučit ćemo uskoro," poručio je predsjednik Monaca, Michel Pastor.

Adebayor je već napustio klub i pridružio se reprezentaciji Toga koju koncem mjeseca očekuje nastup na Afričkom prvenstvu u Egiptu. Ove sezone Adebayor je postigao tek jedan pogodak, a već 12 utakmica se nije upisao među strijelce. Kada se vrati s prvenstva Crnog kontinenta bez obzira na kaznu, teško će se izboriti za mjesto u momčadi, jer je Monaco ove zime angažirao dva napadača, Talijane Marca Di Vaia i Christiana Vieria.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙