FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vieri sve dogovorio s Monacom

MONACO, 10. siječnja 2006. (Hina/DPA) - Premda je početkom sezonedoveden u Milan kao veliko pojačanje, Christian Vieri (32) je nakonsvega šest mjeseci napustio "Rossonere" i karijeru će nastaviti uMonacu.
MONACO, 10. siječnja 2006. (Hina/DPA) - Premda je početkom sezone doveden u Milan kao veliko pojačanje, Christian Vieri (32) je nakon svega šest mjeseci napustio "Rossonere" i karijeru će nastaviti u Monacu.

Milan je Vieria pustio bez odštete, a nakon što je dogovorio sve detalje novog ugovora očekuje ga liječnički pregled i potpis ugovora za momčad iz Kneževine.

"Vieri je jedno od najvećih pojačanja u povijesti našeg kluba. On je tipičan napadač koji nam nedostaje. Oduševljen sam što ću u momčadi imati takvog asa," kazao je trener Monaca, Francesco Guidolin.

Vieri je prošloga ljeta stigao u redove Milana iz gradskog suparnika Intera. Međutim, čelnici Milana kupili su i Alberta Gilardina, a oporavio se i Filippo Inzahgi, pa je Vieri ispao iz momčadi. Nezadovoljan svojom pozicijom odlučio se na odlazak kako bi se pokušao vratiti u pravu formu i tako "natjerati" talijanskog izbornika Marcello Lippia da ga vodi na Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj.

Vieri je u dresu "Azzurra" odigrao 49 utakmica i postigao 23 pogotka. U Serie A je odigrao 222 utakmice i postigao 131 pogodak. Karijeru je započeo u Pratu, potom je preselio u Torino, a igrao je i za Pisu, Ravennu, Veneziu, Atalantu, Juventus, Atletico Madrid, Lazio, Inter i Milan.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙