FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Monaco bez Chevantona i Evre

MONTE CARLO, 4. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Francuski nogometniprvoligaš Monaco u nastavak prvenstva krenut će bez napadača ErnestaChevantona i braniča Patricka Evre.
MONTE CARLO, 4. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Francuski nogometni prvoligaš Monaco u nastavak prvenstva krenut će bez napadača Ernesta Chevantona i braniča Patricka Evre.

Urugvajski napadač pauzirat će najmanje mjesec dana zbog lakše operacije koljena. To će dodatno oslabiti momčad iz Kneževine koja je u prvom dijelu sezone u 19 kola postigla svega 19 pogodaka. Chevanton se među strijelce upisao dva puta, a pogodak nije postigao na posljednjih šest utakmica.

Za razliku od ozlijeđenog Chevantona, Patrick Evra je ispao iz momčad zbog sukoba oko ugovora. Premda ima ugovor s Monacom do 2008. godine, Evra želi napusti klub već ove zime. Na njegovu adresu stiglo je nekoliko atraktivnih ponuda i Evra je zatražio raskid. Čelnici kluba su odgovorili tako što su ga udaljili iz momčadi.

"Evra će biti izvan momčad dok se ne riješi njegov problem. Mi ne želimo na silu držati igrače u klubu, no još uvijek nismo primili niti jednu službenu ponudu," kazao je sportski direktor Monaca, Jean-Luc Ettori. Prema pisanju francuskog tiska najviše interesa za Evru pokazali su Inter i Manchester United.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙