FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potpredsjednica Kosor na proslavi Bajrama u Karlovcu

KARLOVAC, 11. siječnja 2006. (Hina) - Potpredsjednica Vlade iministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnostiJadranka Kosor sudjelovala je danas u Karlovcu na proslavi islamskogblagdana Kurban-bajrama.
KARLOVAC, 11. siječnja 2006. (Hina) - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor sudjelovala je danas u Karlovcu na proslavi islamskog blagdana Kurban-bajrama.

Potpredsjednicu Kosor na svečani bajramski ručak pozvao je Medžlis Islamske zajednice u Zagrebu i Džemat Maljevac.

Čestitajući Kurban-bajram svim islamskim vjernicima u Hrvatskoj, potpredsjednica Kosor izrazila je želju da ga provedu u ozračju razumijevanja za svakoga čovjeka, posebice za starije osobe i one kojima je pomoć potrebna.

Podsjetila je da Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti od 2004. provodi, u suradnji s Medžlisom Islamske zajednice u Zagrebu, Program međugeneracijske solidarnosti "Dnevni boravak i pomoć u kući" na području općina Vojnić, Topusko i Cetingrad u Karlovačkoj županiji. Programom je obuhvaćeno oko 200 korisnika starije životne dobi, a u njegovoj provedbi zaposleno je 15 osoba.

Potpredsjednica Kosor poručila je kako će se zbog njegove uspješnosti suradnja na provedbi Programa nastaviti i u ovoj godini.

Zahvalu potpredsjednici Kosor na provedbi Programa međugeneracijske solidarnosti na području općina Vojnić, Topusko i Cetingrad uputili su predsjednik Mešihata Islamske zajednice u Zagrebu muftija Šefko Omerbašić i pomoćni imam Džemata Maljevac Azim efendija Durmić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙