FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATP Auckland: Ančić u četvrtfinalu sa Gonzalezom

AUCKLAND/ZAGREB, 11. siječnja 2006. (Hina) - Hrvatski tenisač MarioAnčić plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u novozelandskomeAucklandu pobjedom nad Škotom Andyem Murrayem 6:3, 7:6(4).
AUCKLAND/ZAGREB, 11. siječnja 2006. (Hina) - Hrvatski tenisač Mario Ančić plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u novozelandskome Aucklandu pobjedom nad Škotom Andyem Murrayem 6:3, 7:6(4).

Ančić je došao do prvoga četvrtfinala sezone svladavši 18-godišnju britansku zvijezdu Murraya, kome proriču sjajnu karijeru. Splićanin je nakon dobitka prvog seta zaigrao malo slabije u drugom, pa je Škot kod 5:3 servirao za set, a Ančić je iskoristio dvostruku pogrešku kod servisa i u "tie-breaku" osigurao pobjedu.

"Bio je to težak meč koji je mogao otići i u njegovu korist, stvarno me impresionirao igrom. Mislim da su gledatelji uživali, a ja sam igrao dosta lošije u drugom setu. Kod 3:5 sam odlučio napasti, a ne čekati njegovu pogrešku i isplatilo se", kazao je Ančić, 21.tenisač svijeta kojeg u četvrtfinalu čeka prvi nositelj Čileanac Fernando Gonzalez.

Sa igračem koji ima najbolji "forehand" na Touru Mario je igrao triput i samo jednom pobijedio, i to u njihovu zadnju dvoboju na zemlji u Hamburgu lani. Čileanac je lani slavio na zemlji Monte Carla i 2003. na betonu Washingtona, a Splićanin sigurno pamti i polufinalni dvoboj Olimpijskih igara u Ateni, kada su Gonzalez i Massu zaustavili Ančića i Ljubičića na putu ka finalu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙