FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

WTA Auckland: Jelena Kostanić bez glavnog turnira

AUCKLAND/ZAGREB, 2. siječnja 2006. (Hina) - Hrvatska tenisačica JelenaKostanić nije se uspjela probiti u glavni turnir u novozelandskomeAucklandu, budući da je poražena od posljednjem, 3. kolu kvalifikacijaod Amerikanke Ashley Harkleroad 6:0, 3:6, 6:3.
AUCKLAND/ZAGREB, 2. siječnja 2006. (Hina) - Hrvatska tenisačica Jelena Kostanić nije se uspjela probiti u glavni turnir u novozelandskome Aucklandu, budući da je poražena od posljednjem, 3. kolu kvalifikacija od Amerikanke Ashley Harkleroad 6:0, 3:6, 6:3.

Amerikanka je uzvratila Kostanić za poraz u njihovu, do ponedjeljka, jedinom međusobnome susretu 2004. u Stanfordu. Splićanka je bila prva nositeljica kvalifikacija, u prvom je kolu bila bolja od Čehinje Stricove 6:1, 6:3, a potom je pobijedila Južnoafrikanku Grandin 6:0, 3:6, 6:2.

Auckland neće Kostanić ostati u lijepoj uspomeni, prije četiri godine je u najvećem novozelandskom gradu izgubila u kvalifikacijama od Silvije Talaje, a 2004. u prvom kolu od Grkinje Daniilidou. Priliku za popravak će imati u parovima gdje joj je partnerica Miller iz Njemačke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙