FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

WTA Auckland: Dokić u suzama nakon 28 dvostrukih pogrešaka

AUCKLAND, 3. siječnja 2006. (Hina/dpa) - Srpska tenisačica koju trenirahrvatski trener, a u vezi je s njegovim bratom, Jelena Dokić (22)rasplakala se nakon poraza od Nijemice Julie Schruff u 1. kolu turnirau novozelandskome Aucklandu.
AUCKLAND, 3. siječnja 2006. (Hina/dpa) - Srpska tenisačica koju trenira hrvatski trener, a u vezi je s njegovim bratom, Jelena Dokić (22) rasplakala se nakon poraza od Nijemice Julie Schruff u 1. kolu turnira u novozelandskome Aucklandu.

Negdašnja četvrta tenisačica svijeta nastoji se vratiti u vrhunski tenis sa 349. mjesta na WTA ljestvici, a protiv Nijemice je bila nadomak pobjede jer je imala set i vodstvo od 4:2 u drugom. No, poslije izgubljenoga "tie-breaka" igra Jelene Dokić se raspala, a ostat će zabilježeno da je imala nevjerovatnih 28 dvostrukih pogrešaka na servisu, od čega čak šest zaredom.

"Izgubila sam živce, igra mi se raspala jer odavno nisam igrala ovakav turnir. Plakala sam jer sam mogla glatko pobijediti", kazala je Dokić, koja će sljedećeg tjedna igrati u Canberri. Bit će to nakon pet godina njezin prvi povratak u Australiju, zemlju u kojoj je živjela i čije je državljanstvo napustila pod utjecajem nasilnog oca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙