FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Očekivani rezultati hrvatskih brzih klizača na SP

MIRCUREA CIUC/ZAGREB, 9. siječnja 2006. (Hina) - Svjetsko juniorskoprvenstvo u brzom klizanju na kratke staze, koje je uz sudjelovanje146 mladih klizača iz 30 zemalja održano u Rumunjskoj, proteklo je uapsolutnoj dominaciji predstavnika Južne Koreje koji su u muškoj iženskoj konkurenciji osvojili zlatna odličja.
MIRCUREA CIUC/ZAGREB, 9. siječnja 2006. (Hina) - Svjetsko juniorsko prvenstvo u brzom klizanju na kratke staze, koje je uz sudjelovanje 146 mladih klizača iz 30 zemalja održano u Rumunjskoj, proteklo je u apsolutnoj dominaciji predstavnika Južne Koreje koji su u muškoj i ženskoj konkurenciji osvojili zlatna odličja.

Predstavnici Hrvatske, koji po godinama još spadaju među mlađe juniore, ostvarili su očekivane rezultate. Anamarija Matoc članica Meteora iz Zagreb popravila je svoje najbolje vrijeme na 500 metara te oborila četiri godine stari Hrvatske juniorski rekord na 1500 metara u vremenu 2:52.957 te je u ukupnom plasmanu zauzela 61 mjesto.

Jakov Dolinić član Spina iz Zagreba također je otklizao svoja najbolja ovogodisnja vremena na 500, 1000 i 1500 metara izauzeo 71. mjesto.

Rezultati:

Juniori

1. LEE Jung-Su J. KOR

2. CHATAIGNIER Maxim FRA

3. KIM Jae-Han J. KOR....

...71. JAKOV DOLINIĆ HRVATSKA

Juniorke

1. JUNG Eun-Ju J. KOR

2. CHOI Jung Won J. KOR

3. ZHOU Yang KINA ....

... 61. ANAMARIJA MATOC HRVATSKA

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙