FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bivši olimpijski pobjednik optužen za pljačku, svodništvo i otmicu

BEČ, 15. prosinca 2005. (Hina/STA) - Bivši olimpijski pobjednik uumjetničkom klizanju Austrijanac Wolfgang Schwarz (58) na sudu u Bečuoslobođen je optužbe za pljačku i svodništvo, no i dalje ostaje upritvoru jer je optužen i za otmicu kćerke rumunjskog tajkuna.
BEČ, 15. prosinca 2005. (Hina/STA) - Bivši olimpijski pobjednik u umjetničkom klizanju Austrijanac Wolfgang Schwarz (58) na sudu u Beču oslobođen je optužbe za pljačku i svodništvo, no i dalje ostaje u pritvoru jer je optužen i za otmicu kćerke rumunjskog tajkuna.

Schwarz je optužen da je opljačkao dvije prostitutke, dok je treću djevojku tjerao na rad u jednom bordelu. Međutim, cijeli slučaj je pao u vodu, jer su dvije djevojke zbog straha odustale od svjedočenja, dok je svjedočenje treće bilo puno kontradiktornih podataka, nakon čega ga je sutkinja Martina Krainz oslobodila. No, olimpijski pobjednik iz 1968. godine ostaje u pritvoru jer optužen i da je sudjelovao u otmici 18-godišnje kćerke bogatog rumunjskog tajkuna.

Schwarz je 2002. godine osuđen na godinu i pol zatvora zbog prevare pet Ruskinja. Međutim, u zatvoru je proveo svega nekoliko mjeseci nakon čega je pušten na slobodu kada mu je ustanovljen rak kože.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙