FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Baltimore: Grad u "najboljoj formi" u SAD-u

BALTIMORE, 9. siječnja 2006. (Hina/AP) - Kada je godišnjimistraživanjem utvrđeno da je Baltimore grad u Americi u "najboljojformi", mnogi stanovnici nisu u to povjerovali.
BALTIMORE, 9. siječnja 2006. (Hina/AP) - Kada je godišnjim istraživanjem utvrđeno da je Baltimore grad u Americi u "najboljoj formi", mnogi stanovnici nisu u to povjerovali.

No, kao argument za takvu tvrdnju treba navesti i činjenicu da je grad smješten na obali te da temelj prehrane čine morski plodovi i riba. Tipičan baltimorski ručak sastoji se od pečene ribe, na bijelom kruhu s pečenim krumpirima i pivom.

Osim toga, časopis "Men's Fitness" stavio je Baltimore na vrh svoje godišnje liste gradova gdje fitness caruje, ispred Honolulua (drugi drugu godinu za redom), San Francisca i prošlogodišnjeg pobjednika Seattlea.

Najdeblji grad u Americi je Chicago koji je ovu 'laskavu' titulu preuzeo od Houstona.

Urednik lista "Men's Fitness" kaže kako je njegovo istraživanje daleko od znanstvenog. Prema njegovim riječima u obzir se uzima količina zelenih prostora i parkova u gradu, pristup zdravstvenoj njezi, kvaliteta zraka i broj restorana s brzom prehranom, za koji je poželjno da bude što manji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙