FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Odrekao se Elvisovih suvenira kako bi vratio djevojku

BEVERLY HILLS, 9. siječnja 2006. (Hina/AP) - Da ljubav nema cijenudokazao je ovoga vikenda jedan Amerikanac koji je na aukciji rasprodaosve tri desetljeća marljivo prikupljane suvenire Elvisa Presleya, svekako bi ponovno zaradio ljubav svoje djevojke koja mu je zaprijetila -"ili ostavi Elvisovu odjeću ili ću ja ostaviti tebe".
BEVERLY HILLS, 9. siječnja 2006. (Hina/AP) - Da ljubav nema cijenu dokazao je ovoga vikenda jedan Amerikanac koji je na aukciji rasprodao sve tri desetljeća marljivo prikupljane suvenire Elvisa Presleya, sve kako bi ponovno zaradio ljubav svoje djevojke koja mu je zaprijetila - "ili ostavi Elvisovu odjeću ili ću ja ostaviti tebe".

Predmeti koji su prodani na aukciji na Beverly Hillsu uključuju i tri Elvisova koncertna odijela, od kojih je jedno prodano za 125 tisuća, a drugo za 50 tisuća dolara, izjavio je Alan Lipkin, potpredsjednik agencije koja je organizirala 'online' aukciju. Treće odijelo još je uvijek ponuđeno potencijalnim kupcima.

Vatreni Elvisov obožavatelj Jim Curtin prodao je i ogrlice koje je Elvis darivao svojim djevojkama i prijateljima, dugmad za manšete koje je Elvis dobio od tadašnjeg predsjednika Richarda M. Nixona, te kopče za remenje koje je nosio.

Oko 90 posto svih predmeta prodano je u nedjelju rano navečer, a aukcija se nastavlja tijekom cijele noći.

Jim Curtin suvenire je prikupljao više od 30 godina i Elvisa je upoznao više puta.

Zašto se onda odrekao životne kolekcije? "To je učinio kako bi pokušao vratiti svoju djevojku. Ona ga je ostavila rekavši mu: ili ostavi Elvisovu odjeću ili ću ja ostaviti tebe", otkrio je Lipkin.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙