FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Humanitarna aukcija Hrvatske udruge za školovanje pasa vodiča i mobilitet

ZAGREB, 16. prosinca 2005. (Hina) - Hrvatska udruga za školovanje pasavodiča i mobilitet priređuje u nedjelju, 18. prosinca, u hoteluSheraton aukciju božićnih poklona radi prikupljanja sredstava zaizgradnju prvog Centra za pse vodiče i mobilitet, čija je gradnjazapočela prošle godine u suradnji s Gradom Zagrebom i Vladom.
ZAGREB, 16. prosinca 2005. (Hina) - Hrvatska udruga za školovanje pasa vodiča i mobilitet priređuje u nedjelju, 18. prosinca, u hotelu Sheraton aukciju božićnih poklona radi prikupljanja sredstava za izgradnju prvog Centra za pse vodiče i mobilitet, čija je gradnja započela prošle godine u suradnji s Gradom Zagrebom i Vladom.

Na aukciji će posjetiteljima biti ponuđeni umjetnički nakit, upotrebni predmeti i slike te modne kreacije Matije Vujice, kaže se u priopćenju.

U sklopu programa udruga će predstaviti humanu gestu osiguravajuće kuće Croatia Lloyd-a, koja je novac za božićne poklone svojim partnerima i suradnicima usmjerila u financiranje troškova školovanja pet pasa vodiča slijepih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙