FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SP 2006: ulaznice preskupe za Trinidad i Tobago

PORT OF SPAIN, 6. siječnja 2006. (Hina/DPA) - Ljubitelji nogometa naTrinidadu i Tobagu digli su pravu pobunu zbog ulaznica za Svjetskoprvenstvo, na koje se njihova zemlja plasirala prvi puta u povijesti.
PORT OF SPAIN, 6. siječnja 2006. (Hina/DPA) - Ljubitelji nogometa na Trinidadu i Tobagu digli su pravu pobunu zbog ulaznica za Svjetsko prvenstvo, na koje se njihova zemlja plasirala prvi puta u povijesti.

Naime, cijeli kontingent ulaznica za Trinidad i Tobago otkupila je tvrtka lokalnoga bogataša Jacka Warnera, inače dopredsjednika Međunarodnog nogometnog saveza (FIFA). Ukoliko žele putovati u Njemačku, žitelji tog karipskog otočja moraju Warnerovoj agenciji platiti i izuzetno skupi paket koji uključuje prijevoz, smještaj u ekskluzivnim hotelima i turistički obilazak, što većina navijača ne želi.

Želim samo gledati nogomet i uživati u ozračju SP-a, a ne obilaziti njemačke gradove u aranžmanu koji na Trinidadu i Tobagu može platiti samo nekolicina bogatih, kazao je jedan od bijesnih građana Port of Spaina.

Trinidad i Tobago je u skupini sa Engleskom, Paragvajem i Švedskom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙