FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U snijegu pronađena tijela mrtve starice i 56-godišnjaka

KARLOVAC, 4. siječnja 2006. (Hina) - Policija je jučer u snijegupronašla dvoje mrtvih, 84-godišnju ženu u selu Žabljaku, u općiniBarilović, i 56-godišnjeg muškarca u Brdu Utinjskom u općini Vojnić,priopćila je danas Policijska uprava karlovačka.
KARLOVAC, 4. siječnja 2006. (Hina) - Policija je jučer u snijegu pronašla dvoje mrtvih, 84-godišnju ženu u selu Žabljaku, u općini Barilović, i 56-godišnjeg muškarca u Brdu Utinjskom u općini Vojnić, priopćila je danas Policijska uprava karlovačka.

Očevidom je utvrđeno da je žena, na koju je pao snijeg s krova sjenika, umrla od pothlađivanja.

Policija je izvijestila da je tijelo muškarca zbog vidljivih ozljeda poslano na obdukciju u karlovačku bolnicu, a po riječima istražnog suca pretpostavlja se da je riječ o prirodnoj smrt, a ozljede su zadale životinje.

Istražni sudac Mladen Kosijer rekao je za Hinu da je riječ o Ranku Paiću iz Brda Utinjskog, kojega je zadnji put vidio živog jedan susjed na Staru godinu i to kada je Paić čistio prilazni put od snijega.

"Mislimo da je Ranku Paiću pozlilo, te da je umro prirodnom smrću, a da su mu ozljede zadale životinje. Izdao sam nalog za obdukciju da se utvrdi je li uzrok smrti prirodne naravi, jer samo tako bi mogli isključiti nasilnu smrt", rekao je sudac Kosijer.

U Žabljaku je pokraj svog sjenika pronađena Kate Polović i očevidom je utvrđeno da je na nju, kada je čistila snijeg, pala veća količina snijega s krova sjenika. Ostala joj je prikliještena desna noga, koju je pokušavala izvući, ali nije uspjela. Umrla je od pothlađivanja, piše u priopćenju. Istražni sudac Mladen Kosijer rekao je da na tijelu starice mrtvozornik nije pronašao "apsolutno nikakve tragove nasilja, te se smrt smatra nesretnim događajem".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙