FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Niko Kovač i Josip Šimunić pišu esej

BERLIN, 4. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Vodstvo njemačkog nogometnogbundesligaša Herthe Berlin, u čijim redovima igraju i dvojicahrvatskih reprezentativaca Niko Kovač i Josip Šimunić, došlo je naneobičnu ideju kako pomoći momčadi da postigne bolje rezultate.
BERLIN, 4. siječnja 2006. (Hina/Reuters) - Vodstvo njemačkog nogometnog bundesligaša Herthe Berlin, u čijim redovima igraju i dvojica hrvatskih reprezentativaca Niko Kovač i Josip Šimunić, došlo je na neobičnu ideju kako pomoći momčadi da postigne bolje rezultate.

Svaki igrač morao je tijekom božićnih i novogodišnjih praznika napisati esej s temom kako pomoći da berlinska momčad bude još bolja. Premda su njemački mediji ismijali ovu ideju, sportski direktor Herthe, Dieter Hoeness branio je potez vodstva kluba.

"Nema ništa loše u tome da naši igrači razmišljaju o svom poslu i u danima kada su slobodni i kada nema treninga i utakmica," kazao je Hoeness, te dodao "Nije bitno hoće li igrač napisati pet stranica ili nekoliko redaka. Bitno je da igrači razmisle o situaciji u kojoj se nalaze."

Hertha je zimsku pauzu dočekala na petom mjestu Bundeslige sa 26 bodova, 18 manje od lidera Bayern Munchena. Drugi dio njemačkog prvenstva starta 27. siječnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙