FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Alpayu četiri utakmice suspenzije

HAMBURG, 6. prosinca 2005. (Hina/DPA) - Branič turske nogometnereprezentacije i njemačkog bundesligaša, Kolna, Alpay Ozalansuspendiran je na četiri utakmice, jer je za vrijeme utakmice protivHSV-a udario laktom u glavu Guya Demela.
HAMBURG, 6. prosinca 2005. (Hina/DPA) - Branič turske nogometne reprezentacije i njemačkog bundesligaša, Kolna, Alpay Ozalan suspendiran je na četiri utakmice, jer je za vrijeme utakmice protiv HSV-a udario laktom u glavu Guya Demela.

Sudac nije primjetio Alpayev nesportski potez, no zabilježile su ga televizijske kamere. Alpaya su kaznili i čelnici Kolna, a zanimljivo turski reprezentativac se nalazi i pod istragom FIFA-e zbog izgreda nakon utakmice dodatnih kvalifikacija za SP između Turske i Švicarske. Alpay se sumnjiči da je u gužvi u tunelu udario jednog švicarskog igrača.

Na utakmici Kolna i HSV-a stradao je i gostujući igrač Alexander Laas kojeg su navijači Kolna pogodili palicom za bubanj i razbili mu glavu. Disciplinska komisija Njemačkog nogometnog saveza (DFB) najavila je kaznu za Koln.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙