FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bivšega washingtonskoga gradonačelnika opljačkali maloljetnici

WASHINGTON, 3. siječnja 2006. (Hina/AP) - Bivšega gradonačelnikaWashingtona Mariona Barryja u njegovu stanu opljačkalo je uz prijetnjuoružjem nekoliko mladića koji su mu prije toga pomogli ponijetinamirnice iz trgovine.
WASHINGTON, 3. siječnja 2006. (Hina/AP) - Bivšega gradonačelnika Washingtona Mariona Barryja u njegovu stanu opljačkalo je uz prijetnju oružjem nekoliko mladića koji su mu prije toga pomogli ponijeti namirnice iz trgovine.

Barry, koji nije ozlijeđen za vrijeme pljačke u ponedjeljak navečer, kaže da je nekolicini mladića dao nekoliko dolara za pomoć pri iznošenju kupljenih namirnica iz automobila te da su oni potom otišli. No mladići su se vratili i nakon što ih je Barry pustio u svoj stan uperili su mu pištolj u glavu i uzeli novčanik u kojem su bili novac i kreditne kartice, ispričao je Barry mjesnoj televizijskoj postaji.

"Naravno da sam traumatiziran. Imati pištolj uperen u glavu nije nešto prema čemu možete biti ravnodušni", rekao je Barry.

Barry, star 69 godina, član je gradskog vijeća i bio je gradonačelnik u četiri mandata. Tijekom trećeg mandata 1990. godine u istrazi FBI-a bio je snimljen u hotelskoj sobi kako puši crack. Sljedeće je godine odslužio šestomjesečnu zatvorsku kaznu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙