FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pronađena 62-godišnjakinja koja je ozlijedila pješakinju i pobjegla s mjesta nesreće

ZAGREB, 3. siječnja 2006. (Hina) - Vozačica (62) koja je teškoozlijedila pješakinju na pješačkom prijelazu i pobjegla s mjestanesreće bez da je ozlijeđenoj ženi pružila pomoć kasnije je pronađenana radnom mjestu, izvijestila je danas policija.
ZAGREB, 3. siječnja 2006. (Hina) - Vozačica (62) koja je teško ozlijedila pješakinju na pješačkom prijelazu i pobjegla s mjesta nesreće bez da je ozlijeđenoj ženi pružila pomoć kasnije je pronađena na radnom mjestu, izvijestila je danas policija.

Vozilom marke "peugeot" upravljala je 62-godišnjakinja koja je jučer oko sedam sati pri skretanju iz Martićeve u Bauerovu ulicu naletjela na 54-godišnju pješakinju.

Vozačici je tijekom skretanja bilo upaljeno zeleno svijetlo, ali nije usporila vožnju kako bi propustila pješake kojima je također bilo upaljeno zeleno svjetlo, dok su prolazili pješačkim prijelazom.

Teško ozlijeđenoj pješakinji pomoć je pružena u zagrebačkoj Klinici za traumatologiju.

Protiv 62-godišnje vozačice koja je napustila mjesto nesreće a da nije pružila pomoć ozlijeđenoj pješakinji niti pričekala dolazak policije bit će podignuta kaznena prijava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙